hepy go lucky....

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, December 13, 2012

Nukilan...............

:: 13/12/12 Khamis - 12.38am ::


:: Assalamualaikum.........  ::

:: hye everybody(ada ke org yg baca blog aku nie?hehe..)....
Aku rasa dah lama kot aku tak update blog aku nie...
Tanggal 12.12.12 memang date yg cantik tp ada 1001 cerita
di sebaliknye pada setiap individu hadapi dlm dunia nie...
Example cam aku,,,tanggal 12.12.12 nie adalah 
hari lahir arwah mak aku.....
Last year date nie mak aku di masukkan ke hospital
sebab sakit...
Aku ada la bagi tau mak aku masa tu yg tahun depan(tahun nie)
tarikh lahir mak cantik n dgn relax masa tu mak aku 
cakap,,,,tu pun kalu dipanjangkan umur...
Memang betul segala nye tak sempat.....
Apa2 pun aku tak pernah lupa walau sesaat ketika
aku b'sama dgn mak aku dahulu walaupun aku 
rasa sekejap sgt b'sama dgn dia.....
Setiap kenangan b'sama dgn mak t'ukir dlm
hati n ingatan aku sampai bile2....
Setiap hari aku sedekah kan al-Fatihah kpd mak....
Rasa rindu kat arwah mak tu jgn kata la,,,leh dikatakan
setiap masa kot rindu sgt....
I miss u mak!!!!!!!
Segala2 nye telah t'tulis kan....
Aku kan sentiasa b'sabar n kuat utk m'hadapi semua nie....
Insyaallah,,,,,mudah2an segalanye dipermudahkan....

:: So kpd yg still ada mak lagu,,,sayangi la mak anda dan jaga la 
mereka sebaik2 nye seperti menatang minyak yg penuh....

:: Apa2 pun kite kena la sentiasa b'syukur dgn apa yg
kite perolehi setiap masa.....

2 comments:

syanaim said...

::kehilangan orang yang tersayang amat sedih babe..mcm aku dulu hilang ayah..tp tuhan maha adil..now bg aku bapa mentua..ko pun ada mak mentua kan..even tak sama..kita hargai apa yang ada..:)::

achik84world said...

yer babe..... aku still hargai pe yg diberi dlm kehidupan aku n aku b'syukur... tp bile saat2 begini tatkala terasa kerinduan pd mak yg t'amat sgt... tp hnya doa n alfatihah sj dpt aku berikan.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails