hepy go lucky....

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, September 30, 2009

dh 12syawal kte raye aidilfitri... ;p

hye guys... hopefully sume sntiase shat2 k.. actually aku dh jarang update blog aku nie,almaklum je la bz ckit.. ari nie dh 12syawal kte sambut hari raye aidilfitri kan.. sedar x sedar ms skrg nie cpat jer b'lalu.. ok,pe erk aku nk coret kat blog nie...aku pun no idea,huhuhu.. aku skrg dh keje tp just part time semntara nk dpt keje lain..dh mcm2 aku apply tp just tggu pggil jer la.. aku diberikan kesbran so aku just b'sbr je la,jika ade rezki keje utk aku insyaallah kan ade keje utk aku kan.. aku tau Tuhan maha mengetahui niat baik n niat kebenaran hati aku.. sesgguhnya Tuhan telah menentukan takdir dan sgala2nye utk hamba-Nya.. aku sntiase b'doa dan b'mohon pd Tuhan,mudah2an doa aku dikabulkan...wa'allahhualam,insyaallah.. pe yg pnting kena la byk2 kan b'sbr,,,sbr kan separuh drpd iman.. ;) mmm,u all hepy x?aku sntiase hepy..hehehe.. pe yg u all nmpk cm x hepy jer nie,,,relax la...tnyum ckit :) ...hah,br la ceria ckit muka u all 2 n ceria ckit blog aku nie,hehe.. laa,apsal ade g muka monyok je 2..tnyum la ;) .... tnyum 2 kan sedekah.. aku hrp u all ziarah blog aku dgn ceria n hepy2 go lucky k..hihihihi... blog aku nie x la best sgt2 tp biase2 jer utk tatapan n utk syer information b'sama2 kte sume... dr sesuatu kebaikan utk kebaikan sesama kte xpe kan.. ;) mmm,k la guys,,,lenkali aku coret g dlm blog nie erk.. jg diri u all bebaik k.. assalamualaikum... see ya,adios...

1 comment:

syanaim said...

::selamat ari raya babe..really miss u..::

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails